Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ یخسار جنوبگان غربی در قطب جنوب از یخسار شرقی بسیار کوچکتر است اما به این دلیل ناپایداری، توجه دانشمندان را به خود جلب کرده. در سال 2014 محققان شواهدی را ارائه کردند که خبر از آب شدن سریع بخش غربی جنوبگان و گذر آن از نقطه ای غیر قابل بازگشت به شرایط قبلی می داد. در صورتی که تمامی این یخ آب شود، سطح دریاها به میزان 3 متر بالا می آید و شهرهایی از جمله میامی و نیویورک را در بر می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرضیه ای که دانشمندان برای تثبیت این بخش به آن اشاره کرده اند احتمالاً از افزایش سطح آب تا این میزان جلوگیری خواهد کرد و به این ترتیب یخسار جنوبگان غربی با حجم 3.2 میلیون کیلومتر مکعب از آب شدن نجات پیدا می کند.

به این منظور محققان امکان تثبیت یخسار با پاشیدن برف روی آن را بررسی کرده اند. پیشنهاد شده که می توان با برداشت از آب اقیانوس، تولید یخ و در نهایت پخش کردن آن روی سطح یخسار با استفاده از توپ های پرتاب برف شرایط را به ثبات رساند.

توپ تولید برف مصنوعی در پیست اسکی گریک پیک نزدیک نیویورک

برای عملی کردن این پیشنهاد باید در یک دوره 10 ساله، 7400 گیگاتن برف روی منطقه ای به ابعاد کشور کاستاریکا (با مساحت 51 هزار و 100 کیلومتر مربع) ریخته شود. البته اجرای این راهکار چندان هم ساده نیست و نیاز به تلاش بی سابقه بشر در یکی از سخت ترین شرایط محیطی روی کره خاکی ما دارد. علاوه بر این به شدت هزینه بر بوده و چالش های فنی متعددی را به در پی خواهد داشت.

اصلی ترین بخش مشکل به این موضوع باز می گردد که استخراج آب از اقیانوس نیاز به انرژی فراوانی دارد. در این پژوهش استفاده از 12 هزار توربین بادی تولید برق پیشنهاد شده تا ایجاد برف مصنوعی روی دو قطعه یخ بخش غربی ممکن شود.

اما در نهایت باید گفت که تأثیر منفی احتمالی که این روش بر اکوسیستم جنوبگان می گذارد هنوز مشخص نیست.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انرژی بارش برف توربین بادی قطب جنوب نیویورک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۱۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران

استاندار تهران با اشاره به نام شهرستانهای غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا فخاری؛ استاندار تهران درباره تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران اظهار کرد:دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این 4 شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

بازدید وزیر کشور از پروژه بزرگراه شهید بروجردی

وی گفت: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم.

فخاری ادامه داد: براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به 3 میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و 200 هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بارش رگباری و وزش شدید باد در ۱۷ استان/ آماده‌باش هلال‌احمر
  • تقسیم تهران به دو استان غربی و شرقی به کجا رسید؟
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • هوش مصنوعی اخبار ایکس را خلاصه می‌کند
  • چت‌بات Grok اخبار ایکس را خلاصه می‌کند
  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • ساخت سد کهیر از زیرآب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • تولید محتوا با هوش مصنوعی جایگزین تولید محتوای انسانی شده است؟
  • اولین موزیک‌ ویدئوی رسمی با هوش مصنوعی ساخته شد
  • جزئیات جدید از تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران