Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان؛عزیزپور در گفت وگو با برنا ،اظهار کرد: چند وقت است که سالن سرپوشیده دو ومیدانی (ابر پرژه دو و میدانی کشور) آماده افتتاح است( پیمانکار درخواست تحویل موقت کرده است) و منتظر حضور مقامات کشوری برای افتتاح هستیم .

او افزود:  همزمان چند پروژه دیگر ردر سطح استان ازجمله  سالن چند منظوره روستای طالقان، چند منظوره بخش زاغه، سالن گوشه پل شهرستان دورود، سالن خانه تخصصی کبدی شهدای فلک الدین، چمن طبیعی آکادمی پرتابها، زمین گلف مجموعه سبزی پرور، ورزش سرای مجموعه تختی پیست تارتان دو و میدانی خرم آباد آماده افتتاح بوده  و کار ساختمانی این پروژه‌ها تمام شده و برای افتتاح آماده شده اند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عزیزپور به خانه بوکس فریبرز فرشاد نیز اشاره کرد و افزود: مجموعه‌ای در شان استان طراحی و به معنای واقعی "خانه بوکس" شده است.

مدیرکل ورزش و جوانان لرستان در ادامه گفت: خانه کوهنورد خرم‌آباد در بهترین نقطه شهر نیز در حال تکمیل شدن است .

او با اشاره به آغاز عملیات اجرایی برای احداث ۱۵ زمین چمن مصنوعی در روستاهای استان، تصریح  کرد: مساحت این تعداد زمین چمن مصنوعی معادل ۱۸ هزار متر مربع می باشد.

مدیرکل ورزش و جوانان لرستان   با اشاره به در دست احداث داشتن  24 هزار متر چمن طبیعی در دیگر شهرستانهای استان ،یادآورشد:   مجموعه ۱۵۰۰۰ نفره دهکده المپیک خرم آباد، مجموعه ۵۰۰۰ نفره چغا بهرام دورود و بخش معمولان   ۳ زمین چمن طبیعی در نیز دست ساخت است.

علی یاور عزیزپور تاکید کرد : در شهرستانهای بروجرد و رومشکان  حدوداً ۱۵ هزار متر مربع زیر سازی آماده نصب چمن مصنوعی در قطع زمین های سایز بزرگ و در شهرستان های الیگودرز سلسله و کوهدشت در قطع زمین تمرینی متوسط حدود ۱۴ هزار متر مربع زیر سازی  آماده نصب چمن مصنوعی می باشند(بجز کوهدشت که در حال آماده سازی است).

عزیزپور گفت:  تلاش می‌کنیم برای شهرستان های مختلف استان آنهایی که سالن مسابقاتی ندارند سالن مسابقاتی متناسب با جمعیت شهرستان ایجاد کنیم در این راستا از گذشته در شهرستان‌های رومشگان کوهدشت سلسله و دلفان سالهای مسابقاتی با ظرفیت های متناسب آغاز شده(۲۰۰۰ نفره و کمتر) و در ایام پیشروی ایجاد سالن مسابقاتی شهرستان های پلدختر دورود و ازنا در دستور کار قرار دارد. در عین حال با کمک اداره کل مسکن و شهرسازی و شهرداریها در مناطق آسیب پذیر و بافت های فرسوده در ستاد بازآفرینی بافت های فرسوده نیاز ورزشی این محلات رو مرتفع کنیم در ۵ شهرستان و در۱۸ محله قدیمی که متاسفانه یا تاسیسات ورزشی ندارند و یا تاسیسات ورزشی فرسوده دارد که نیاز به بازسازی مرمت دارند.

او ادامه داد: در راستای استفاده ورزشی از ظرفیت کوهستانی و برفگیری که در بعضی از شهرستانها مثل الیگودرز داریم پیگیریهای خوبی انجام شد و خوشبختانه پیست بین المللی اسکی در ارتفاعات تمندر حوالی روستای فرسش با مشارکت  ۵۰% اعتبارات ملی و ۵۰% استانی نهایی شد؛پیمانکار مشخص و بعضی از وسایل و تجهیزات پروژه تا یکی دو روز آینده به محل پروژه خواهند رسید و استفاده از پتانسیل مناطق برف گیر برای بازی های زمستانی که هم تاثیر خوبی در حوزه ورزش و هم حوزه گردشگری منطقه دارد ایجاد شده است .

عزیزپور بیان کرد: این طرح ها  همه  از برکات نظام و از خدمات دولت تدبیر و امید است که امیدوارم خداوند توفیق دهد بیش از آنچه انجام شده است را برای هم استانی عزیزمان و برای جامعه ورزش انجام بدهیم.

مدیرکل ورزش وجوانان لرستان یادآورشد: : سرانه ورزشی استان قبل از دولت تدبیر و امید ۴۹ صدم متر بود که در پایان دولت یازدهم به 57 صدم متر رسید که جهش خوبی داشتیم و با افتتاح پروژه‌هایی که در دست احداث است  (حتی بدون ساخت و ساز های ورزشی سایر دستگاه ها) به بالاتر از ۶۴ صدم متر خواهد رسید که رشدی بی نظیر است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بازی جامعه زمین گردشگری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۰۶۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی پروژه کمربندی قلعه‌نو آغاز شد

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به معارضان پروژه کمربندی قلعه‌نو و موافقت نکردن مالکان گفت: تملک اراضی از طریق مراحل قضایی در حال انجام است و اجرای پروژه را آغاز کردیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیر حسین آزاددوار در رابطه با اجرای طرح کمربندی قلعه‌نو اظهار کرد: از حدود دو سال پیش طرح احداث کمربندی برای رفع ترافیک قلعه‌نو مطرح شد و قرار بود فقط مطالعه فنی و اجرای پروژه بر عهده اداره کل راه و شهرسازی باشد و تملک مسیر و اخذ استعلامات و مجوزها وظیفه ما نبود.

وی افزود: به ما اعلام شد که مشکلی بابت تملک وجود ندارد و بر همین اساس، فروردین ۱۴۰۲، این پروژه را کلنگ زنی کردیم اما متوجه شدیم مالکان زمین‌ها موافق نیستند و اگر می‌دانستیم معارضین رفع نشده است، کلنگ زنی نمی‌کردیم.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران ادامه داد: در آئین کلنگ‌زنی نیز مدیرکل وقت راه و شهرسازی گفته بود؛ اگر مشکلی بابت تملک نباشد اجرای طرح را یک ساله انجام می‌دهیم. اما مالکان مخالف بودند و به همین دلیل پروژه اجرا نشد.

آزاددوار تاکید کرد: طی یک سال گذشته بیش از ۲۰ جلسه با حضور متولیان امر برای رفع این مشکل برگزار شد و در نهایت قرار شد که بحث تملک را هم اداره کل راه و شهرسازی انجام دهد لذا از طریق حوزه حقوقی ورود کردیم.

وی با بیان اینکه مالکان را شناسایی کردیم، تصریح کرد: مالکان توافق نمی‌کردند و ناچار شدیم مسیر قضائی را طی کنیم که با همکاری دادستان مراحل قضائی انجام شد و اکنون در حال واریز مبالغ مالکان هستیم که تاکنون دو قطعه زمین آزاد شده و مجوز ماده ۲۳، استعلامات، مطالعات فنی و اقتصادی، مجوزهای حوزه پدافند غیرعامل و تاییدیه‌های محیط زیست گرفته شده و عملیات اجرایی پروژه را شروع کردیم.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران عنوان کرد: مسیرهای قضائی چون طولانی است احتمالاً سرعت انجام کار کُند باشد و کار به طور مرحله به مرحله در حال انجام است. اگر مشکل معارضین را نداشتیم طرح یک ساله انجام می‌شد اما با توجه به طی مسیر قضائی ممکن است حدود یک سال و نیم طول بکشد.

آزاددوار با اشاره به اینکه اعتبار مصوبه سفر ریاست جمهوری برای این طرح ۱۰۰ میلیارد تومان بود، اضافه کرد: برای اجرا و تملک کل پروژه اعتبار اولیه ۶۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است اما هزینه‌ها بیشتر از این نیز خواهد شد و باید این اعتبارات از ظرفیت‌های ملی و استانی تأمین شود.

وی با اشاره به وضعیت ترافیک در قلعه‌نو، اضافه کرد: برای احداث کمربندی در این شهر باید خیلی زودتر اقدام می‌شد ولی به هر حال اجرای طرح شروع شد و با تکمیل آن، ترافیک در این منطقه رفع خواهد شد.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران گفت: طول مسیر در حدود ۲ کیلومتر است که یک سری رمپ‌ها و برگشتی‌ها نیز به آن اضافه می‌شود و یک تقاطع در عشق آباد چالطرخان احداث خواهد شد که با احتساب این موارد طول اجرایی پروژه در حدود ۴ کیلومتر است.

به گزارش ایمنا، تردد روزانه هزاران خودرو در محور ری – ورامین که تنها راه مواصلاتی مردم شهرستان‌های ورامین، قرچک و پیشوا به پایتخت است، باعث ایجاد ترافیک در شهر قلعه‌نو می‌شود. بیست‌ونهم فروردین ۱۴۰۲، پروژه کمربندی قلعه‌نو کلنگ‌زنی شد و اکنون پس از یک سال، اجرای این طرح آغاز شده است.

شهر قلعه‌نو در شهرستان ری و در محور ری – ورامین قرار دارد.

کد خبر 751066

دیگر خبرها

  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • عملیات اجرایی پروژه کمربندی قلعه‌نو آغاز شد
  • آغاز عملیات اجرایی ساخت مجتمع پرورش اسب در شهرکرد
  • آغاز عملیات احداث پل دوربرگردان شمال به شمال بزرگراه شهید چمران
  • بهره‌برداری از چمن مصنوعی پارک درخشان تا یک ماه آینده
  • ساماندهی زمین ورزشی روباز پارک درخشان تا یک ماه آینده
  • کلنگ زنی احداث سالن چند منظوره ورزشی در روستای سنگان اشنویه
  • سالن چند منظوره ورزشی در سنگان اشنویه احداث میشود
  • مشکلات پیش روی طرح راه آهن خراسان جنوبی روی میز بررسی